Ingrediente: făină de orez brun; făină de năut ;proteină de migdale ;amidon de tapioca ;făină de cocos
fibre de bambus.
Instrucțiuni:
100 g din amestecul de făină
1 lingură de ulei vegetal
100 ml apă
20 g eritrit sau 4 g de îndulcitor 4x dulce (echivalent cu 15 g de zahăr)
100 ml lapte vegetal (de migdale, de ovăz, etc.)
Amestecați ingredientele de mai sus până obțineți un amestec fără cocoloașe (timp de 4-5 minute de amestecare) și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute.
Gatiti la foc mediu, întorcându-le pe fiecare parte până devin aurii și crocante, aproximativ 2 minute fiecare.
Răsuciți-le când marginile încep să se rumenească.
Este recomandat să acoperiți palacintele gata cu un alt platou pentru a rămâne moi în aburul lor propriu. Clătitele sunt cele mai delicioase după o odihnă de 30 de minute.
După gust, le puteți unge cu gem Premium Natura fără zahăr. Poftă bună!
Țara de origine: EU
A se păstra la loc uscat și răcoros.