Amestec de faina fara gluten Bake Free pentru aluaturi dospite.
Ingrediente: amestec de faina fara gluten (faina de mei [mei: Polonia], faina de quinoa), amidon din tapioca, faina de psyllium.
Nu contine zahar adaugat. Contine doar zaharuri ce apar in mod natural. Fabricat intr-o unitate fara gluten. Poate contine urme de NUCI, MUSTAR si SUSAN.
Pentru pregatirea aluaturilor dospite este nevoie de drojdie sau praf de copt. Drojdia nu poate fi inlocuita cu praf de copt in retetele date.
Valori Nutritionale (analiza per 100g): Valoare energetica 1471 kj / 352 kcal, Grasimi 2,5g, in care acizi grasi saturati 0.5g, Carbohidrati 70g, din care zahar 0,5g, Fibre 7,2g, Proteine 9,4g, Sare 0.03g
Ingrediente:
Mod de preparare: amestecam ingredientele, dupa ce acoperim si lasam la cald la dospit timp de 60 de miunute. Se desparte in 3 parti egale, si pe o suprafata uscata se formeaza in forma cilindrica, dupa ce se impleteste. Acoperit lasam inca 10 minute. In cuptor preincalzit la 210°C se coace 10minute, iar inca 30 de minute la 180°C.