Sorgul este una dintre cele mai vechi cereale fără gluten, este a cincea cea mai cultivată cereală din producția globală, este o cultură naturală fără gluten care este o sursă de proteine, fibre, o întreagă gamă de minerale valoroase precum magneziu, fier. , fosfor, potasiu, mangan, seleniu, zinc și vitaminele B1, B2, B3 și B6.
Vegan.
Fara gluten.
O sursă de fibre.
Utilizare: pentru gătit, coacere. Făina de sorg are un gust neutru, ceea ce o face potrivită pentru o gamă largă de utilizări dulci și sărate. Este potrivit și pentru coacerea pâinii și a produselor de patiserie. Vă recomandăm să o amestecați cu alte făinuri paleo.
Ingrediente: boabe de sorg macinate.
Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1503Kj / 359kcal
Grăsimi: 3,34 g (din care saturate: 0,01 g)
Carbohidrați: 76,64 g (din care zahăr: 1,94 g)
Fibre: 6,6 g
Proteine: 8,43 g
Sare: 0,001 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal).
Alergeni: Produsul a fost fabricat într-o fabrică care prelucrează diverse nuci.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Informatii conformitate produs