Faina fara gluten, fara alergeni, vegan.
Faina din fulgi de ovaz este un ingredient ideal potrivita pentru a pregati paine din faina de ovaz, clatite cu faina de ovaz, biscuiti cu faina de ovaz sau lapte de ovaz, prajituri sau fursecuri. Faina de ovaz are o textura densa si un gust asemanator cu alunele. Poate fi folosita impreuna cu alte tipuri de faina.
Ovazul este una dintre cele mai bune surse de carbohidrati, este bogat in fibre, minerale si vitamine si are efect incalzitor asupra organismului.
Ingrediente:100% fulgi de ovaz fara gluten
Valori nutritionale pentru 100g:
Energie: 1639 KJ / 388 kcal
Grasimi: 7 g
din care saturate: 1.1 g
Carbohidrati: 69 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteine: 10 g
Sare: 0.003 g
Produs/Cultivat in Marea Britanie.
Tara de provenienta: Ungaria.
Masa neta: 500gr