Premium Natura Mix de Făină pentru Pizza low carb Fără gluten
Ingrediente:
fibre de bambus, tărațe de psyllium,făină de arorut, făină de orez brun, făină de năut; bicarbonat de sodium ;celuloză ;acid citric; busuioc; oregano
Mod de Preparare și Ingrediente:
250 g mix de făină
530 ml apă
50 g ulei de măsline extra virgin
6 g sare (opțional: 5 g drojdie uscată)
Pentru pizza fără gluten, vegană și cu conținut scăzut de carbohidrați, punem ingredientele într-un bol de amestecat și le amestecăm cu un mixer timp de 3-4 minute. După 15 minute de odihnă, formăm două aluaturi de pizza cu greutate egală, de aproximativ 24 cm în diametru fiecare. Înțepăm aluaturile întinse în câteva locuri.
Dacă nu adăugăm drojdie, putem să le coacem imediat. Cu drojdie, lăsăm aluatul să crească timp de 30 de minute, apoi preîncălzim cuptorul la 200 de grade Celsius cu ventilație și coacem prealabil aluaturile timp de 12-14 minute. Este recomandat să folosiți o tavă de silicon pentru a evita lipirea.
Ulterior, coacem aluaturile de pizza împreună cu ingredientele pentru umplutură până se coc complet.
Poftă bună la pizza cu conținut scăzut de carbohidrați!