Fulgii de cartofi fără gluten sunt potriviți pentru prepararea terciului și pentru prepararea diverselor aluaturi de cartofi.
Fără gluten.
Fara aditivi.
Instructiuni pentru prepararea piureului de cartofi: adaugati 60g de fulgi de cartofi la 375ml de apa fierbinte. Se amestecă, se lasă să stea încă 2 minute și se servește.
Utilizare: pentru prepararea piureului de cartofi, gogoși de cartofi, crochete, clătite, găluște și găluște de cartofi. Dar le puteți folosi și pentru a îngroșa supe, sosuri și sunt utile și în locul pesmetului pentru acoperirea cărnii.
Ingrediente: 100% cartofi uscați.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1496Kj / 357kcal
Grăsimi: 0,5 g (din care saturate: 0,4 g)
Carbohidrați: 76,2 g (din care zahăr: 1,5 g)
Fibre: 4,6 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 0,18 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Informatii conformitate produs