Ingrediente: amidon de tapioca, fibra de bambus, faina de mei, fibre de patlagina, faina de orez brun, inulina de cicoare 4%, faina de naut, sare de masa, fibra de mere, agent de incarcare (carbonati de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), regulator de aciditate (acid citric) .
Valori Nutritionale/100gr: Valoare energetica 1211kj / 289 kcal;grasime: 1.0g din care acizi grasi saturati: 0.1g; carbohidrati: 51 g din care zahar: 0.5g; fibre: 35,1g; proteine: 2.8g; sare: 2.61g.
Reteta chifle fara gluten cu continut scazut de carbohidrati:
IngreidneLte 100 g amestec sarat de la Kate's Low Carb, 115 g apa calduta, 10 g ulei
5 g suc proaspat de lamaie.
Mod de preparare:
Ingredientele se framanta usor, apoi se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Framantati-l din nou, modelati-o in 2 chifle sau baghete mici si coaceti-l in cuptorul ventilat la 200 de grade timp de 40 de minute.