Vegan.Fără gluten.Arome naturale.
Utilizare: Pentru prepararea budincii. Budinca finită este potrivită pentru consumul direct sau ca umplutură pentru, de exemplu, clătite, prăjituri cu brânză etc.Ingrediente: Amidon de porumb, arome naturale (lămâie, smântână, rom), colorant (caroteni).Valoare nutrițională la 100g de produs:Energie: 1470Kj / 346kcalProteine: 0,5g;Glucide: 86,0g (din care zahăr: 0,1g);Grăsimi: 0,0g (din care saturate: 0,0g);Sare: 0,0g;Lactoză: 0,02g.Ingestia de referință a unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)Pregătiți budinca: Pentru preparare: 40g pudră de budincă, 500ml lapte integral sau de cocos, 5 dkg zahăr. Amestecați bine conținutul pungii și zahărul în puțin lapte rece, adăugați restul de lapte și aduceți la fierbere. Se lasă să dea în clocot, amestecând tot timpul. Se toarnă budinca fiartă în boluri clătite cu apă rece. Serviți budinca caldă sau rece.
Alergeni: poate conține urme de sulfiți. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Țara de origine: Ungaria.