Prăjitură fragedă cu mere

Prăjitură fragedă cu mere

Rețetă de prăjitură fragedă cu mere

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Prepararea aluatului:

    • Amestecăm ingredientele pentru aluat- faina , ouă, 100g de zahăr, cremă de cocos , praf de copt , untul
    • Lăsați aluatul la odihnă într-un loc răcoros (de exemplu, în frigider pentru 30 de minute).
  2. Prepararea umpluturii:

    • Între timp, scoateți cotoarele merelor, curățați-le și radeți-le pe o răzătoare cu găuri mari.  Punem cele 50g de zahăr, lăsăm aproximativ 10minute. Stoarceți ușor sucul din mere.
    •  
  3. Asamblarea prăjiturii:

    • Întindeți aluatul pe o suprafață presărată cu făină, în două foi de dimensiunea unei tăvi medii.
    • Puneți prima foaie de aluat în tava unsă și presărată cu făină, înțepați-o cu o furculiță .
    • Adăugați umplutura de mere și acoperiți cu a doua foaie de aluat. Înțepați și această foaie cu o furculiță.
  4. Coacerea:

    • Preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți prăjitura timp de aproximativ 45 de minute, până devine aurie.
  5. Finalizarea:

    • După ce prăjitura s-a răcit puțin, tăiați-o în felii și presărați deasupra zahăr pudră.

Poftă bună!

Detalii coacere:

  • Temperatura de coacere: 200°C
  • Modul de coacere: încălzire sus-jos
  • Timp de coacere: 35 de minute

V-a plăcut această rețetă? Suntem curioși să aflăm părerea voastră!

Suport clienti 08:00-18:00

0742909014 office@vitalmarket.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!