Paste din faina de orez fara gluten potrivite pentru celiaci. Le poți găti rapid și sunt utilizate pe scară largă în bucătărie. Pastele nu conțin gluten, conservanți sau coloranți. Pastele Risolino sunt făcute din orez cu bob lung de cea mai bună calitate și, prin urmare, sunt moi și gustoase. Au o compoziție pur naturală - orez, amidon natural de tapioca și un praf de sare. Dacă urmați procedura corectă, acestea nu vor fierbe și nu se vor lipi.
Instructiuni pentru preparare:
1. Se fierbe apa (1 litru de apa la 100g de paste), se adauga putina sare si o lingurita de ulei vegetal.
2. Totusi, cel mai bine este sa gustati pastele. Pune pastele în apă clocotită și fierbe la foc mare timp de 10-12 minute.
3. Înainte de a scurge pastele, vă recomandăm să le lăsați în oală în apă fierbinte încă 3 minute.
4. Apoi scurge-le, clătește-le bine sub jet de apă (de preferință rece) și lasă-le să se scurgă.
Ingrediente: faina de orez, amidon natural de tapioca, sare, turmeric.
Informații nutriționale la 100g:
Valoare energetică 1448kJ / 346kcal
Grăsimi: 0,4 g (din care acizi grași saturati: 0,2 g)
Carbohidrați: 82,3 g (din care zaharuri: 1,58 g)
Proteine: 3,42 g
Sare: 0,49 g
Depozitare: depozitați în locuri uscate separat de substanțele cu miros puternic.
Țara de origine: Republica Cehă.