100g amestec de faina low carb; 2 oua marimea M ; 4 g sare; 200g apa; 10g ulei de masline sau cocos;20g otet de mere; 4g drojdie uscata
Preparare:
Amestecăm în boluri diferite ingredientele uscate și cele lichide, iar apoi le amestecăm .
Punem aluatul pe o suprafață presărată cu făină, îl frământăm și îl tăiem pe 3 părți egale ( La început aluatul o să fie mai moale și mai lipicios, dar după frământare o să fie mai ușor să lucrați cu el ).
DIn aceste bucăți de aluat formăm chifle și le așezăm pe o tavă cu hârtie de copt.
Lăsăm la odihnă, până se încălzește cuptorul (cca. 15 minute), iar apoi le ungem cu ulei și punem tava în cuptor.
Coacere:
35 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 °C pe program de încălzire superioară și inferioară.
Poftă bună!